C-class recipe that you can make so easily!
La recette de C-classe qu'on peut faire tropaisément!
Das C-klassige Gericht, das man zu einfach machen kann!
玄米のリゾットみたいなおかゆ
材料(1人分)
玄米 70g
水 300cc位
作り方
玄米を一晩水に浸す。
そのまま好きな柔らかさになるまでゆでる。水が足りなくなったら足す。
*弱火で1時間位ゆでると固い歯応えが残って、リゾットみたいになります。後は好きなだけゆでます。
*器に入れたらそのままでも、オリーブオイルやバターを落としても、あさつきでもパルメザンチーズでも抹茶塩でもこしょうでも、いろいろおいしいです。
*固めにゆでて塩こしょうとバターにほんの少しカレー粉を振るとリゾットミラネーゼみたいです。
Rice porridge like risotto made of unpolished rice
Ingredients for 1 person
70g unpolished rice
300g water
Preparation
Soak unpolished rice overnight.
Boil it as it is, till it becomes as soft as you like. Add water if it does not suffice to make it soft.
*After boiling it over low flame about 1 hour, it remains tough, and tastes like risotto. Afterwards that boil it as you like.
*Put it in the bowl, you may take it as it is, or dropping olive oil or butter, or with Parmesan cheese, Matcha salt, or pepper, so you can eat it with various tastes .
70g unpolished rice
300g water
Preparation
Soak unpolished rice overnight.
Boil it as it is, till it becomes as soft as you like. Add water if it does not suffice to make it soft.
*After boiling it over low flame about 1 hour, it remains tough, and tastes like risotto. Afterwards that boil it as you like.
*Put it in the bowl, you may take it as it is, or dropping olive oil or butter, or with Parmesan cheese, Matcha salt, or pepper, so you can eat it with various tastes
Bouillie de riz comme risotto faite de riz non poli
Ingrédients pour une personne
70g de riz non poli
300g d'eau
70g de riz non poli
300g d'eau
Préparation
Imbibez le riz non poli toute la nuit.
Cuisez-le comme tel jusqu'il devient ainsi mous que vous voulez. Ajoutez d'eau s'il ne suffit pas pour le faire mou.
*Après avoir fait le bouillir à feu doux environ une heure, il sera al dente comme risotto. Puis cuisez-le comme vous voulez.
*Mettez-le dans le bol, et vous pouvez le manger délcieux comme tel, ou avec d'huile d'olive ou beurre, ou saupoudrant ciboulettes, fromage de Parmesan, ou sel de Matcha.

Die vom unpolierten Reis gemachte Reisgrütz wie Risotto
70g unpolierter Reis
300cc Wasser
Zubereitung
Den unpolierten Reis die ganze Nacht im Wasser, bis er sanft genug wird, einweichen. Das Wasser hinzufügen, wenn es nicht ausreicht.
*Es auf kleiner Flamme etwa 1 Stunde kochen. und er schmeckt hart wie Risotto. Danach kochen Sie es, wie Sie wollen.
*Essen Sie ihn in der Schüssel wie er ist, oder mit Olivenöl oder Butter, oder Schnittlauche, Parmesanenkäse,oder Matscha-Salz streuend. Alle sollen befriedigend schmecken.
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